ŚNIADANIA
kasza kukurydziana na mleku 300 ml
pieczywo mieszane 70 g
bułka wrocławska 25 g
pierś z gęsi 40 g
masło 15 g
herbata
cukier 10 g
OBIADY
zupa jarzynowa 400 ml
zapiekanka z makaronem i mięsem 300 g
kompot 200 ml
KOLACJE
pieczywo mieszane 70 g
bułka wrocławska 25 g
kurczak gotowany 40 g
masło 15 g
herbata
cukier 10 g
płatki jęczmienne na mleku 300 ml
pieczywo mieszane 70 g
bułka wrocławska 25 g
polędwica “Zosi” 40 g
masło 15 g
herbata
cukier 10 g
zupa zacierkowa 400 ml
bitki wieprzowe 100 g
ziemniaki 170 g
surówka z ogórka 100 g
kompot 200 ml
pieczywo mieszane 70 g
bułka wrocławska 25 g
pasta mięsna 80 g
masło 15 g
herbata
cukier 10 g
kasza manna na mleku 300 ml
pieczywo mieszane 70 g
bułka wrocławska 25 g
udziec z indyka 40 g
masło 15 g
herbata
cukier 10 g
zupa ziemniaczana 400 ml
gulasz drobiowo-warzywny 100 g
kasza gryczana 100 g
kompot 200 ml
pieczywo mieszane 70 g
bułka wrocławska 25 g
szynka bankietowa 40 g
masło 15 g
herbata
cukier 10 g